Băiatul lui Dragnea scoate conturile firmelor milioane de euro și se pregătește să plece din România. Banii sunt transferați, pe persoană fizică, în străinătate. Ștefan Valentin Dragnea, băiatul lui Dragnea, a golit pur și simplu conturile firmelor la care este acționar în ultima lună de zile spun surse din anturajul acestui personaj. Unele firme au fost pur și simplu desființate. Este vorba despre milioane de euro, bani transferați apoi, prin diverși interpuși, în bănci din străinătate.

Aceleași surse mai spun că odrasla lui Dragnea ar fi pe picior de plecare. Iar destinația ar fi Costa Rica. Acolo unde se află și Alina Bica, prietena tatălui său. Nu întâmplător, spun aceleași surse, Bica a obținut dreptul de a profesa avocatura în Costa Rica.

De notat că primele informații despre operațiunile lui Dragnea Jr. de scoatere a banilor din conturi au apărut la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. Când a scos câteva sute de mii de lei printr-o agenție CEC Bank din Corabia deși putea să scoată banii la Turnu Măgurele sau Alexandria. Mai mult, acești bani au fost transferați unei persoane fizice, scrie comisarul.ro.

3 COMENTARII

  1. NU cumva pregateste fuga tatalui,sau si mai rau atoate sandramaua,Vorbim de centenar………SAfim serios ,c
    ine stie ce se vaintamla in anul CENTENAR.Poate ne treyim cu DRAGNEA fugit …….. gen GHITA ….MA….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.