O avocată care apără contrabandişti de ţigări a încheiat, în paralel, un contract pentru servicii de asistenţă juridică cu Poliţia de Frontieră, informează publicaţia reporteris.ro.

Potrivit sursei citate, Mihaela Reznic, avocata în cauză, a răspuns senin că nu vede niciun conflict de interese. La rândul său, Victor Mariniuc, şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi (ITPF), a declarat că procedura de selecţie a avocatului a respectat paşii legali. Şi că, pe această speţă, a oferit răspunsuri şi „structurilor abilitate să facă verificări”, comisarul-şef refuzând să precizeze dacă este o anchetă internă sau a altei instituţii, independentă de Poliţia de Frontieră.

Marile semne de întrebare la care nu a răspuns comisarul-şef:

1) Din peste 700 de avocaţi cât numără Baroul Iaşi, de ce Mihaela Reznic?

2) Această asociere cu avocata şi familia sa poate reprezenta o problemă de imagine pentru Poliţia de Frontieră?

Contractul dintre Poliţia de Frontieră şi avocata Mihaela Reznic a fost încheiat în 2019, reînnoit în 2020 şi este actualmente în vigoare.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.