Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comis luni seara o noua gafa, intr-o conferinta de presa in care a anuntat cine sunt pesedistii care merg in guvern. Ciolacu a spus despre Vasile Dincu ca va ocupa „portofelul Apararii”, scrie Aktual24.ro.

Ce il recomanda pe Vasile Dincu sa fie ministru al Apararii, a fost intrebat Ciolacu de o jurnalista.

„Sunt ferm convins ca va veni in fata dvs. si isi va prezenta programul la Ministerul Apararii Nationale dupa ce va fi investit, sau poate inainte. Cum am facut structura guvernului, care au fost principiile, stim foarte bine ca Ardealul nu este un fief electoral PSD, dar trebuie sa se gaseasca un reprezentant in acest Guvern, iar decizia mai multor organizatii din Ardeal a fost ca domnul Vasile Dincu sa ii reprezinte in viitorul Guvern. Mi se pare o decizie corecta, asumata, ne asumam aceasta decizie”, a declarat Tudose.

Intrebat despre faptul ca Mihai Tudose s-a impotrivit ca Dincu sa fie ministru al Apararii, Ciolacu a spus „portofelul” in loc de „portofoliul”.

„Colegul si prietenul meu Mihai Tudose a avut o opinie in cadrul Consiliului Politic national. Si este normal sa aiba si alta opinie decat majoritatea. In schimb decizia majoritara a fost ca domnul Dincu sa fie desemnat din partea PSD sa ocupe portofelul de ministru al apararii”, a raspuns Ciolacu.

Intrebat ce relatie are cu premierul desemnat, Ciolacu a raspuns: ”Nu avem nici afaceri, nu suntem nici prieteni de familie, suntem cunostite. In perioada cand eram viceprimar la Buzau am avut o relatie institutionala”. 

El a mai aratat ca nu a fost cu Nicolae Ciuca ”la vreo aniversare, la un pahar de vin sau in vreun concediu”.

”Cu domnul Mihai Tudose am facut si Craciun, si Paste impreuna ne-am vazut si cu familiile. Ca sa avem diferenta”, a mai spus presedintele PSD.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here