Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu, este convins că Liviu Dragnea va fugi din țară la momentul oportun pentru a nu intra în închisoare, scrie aktual24.ro.

Lăzăroiu afirmă că Dragnea se teme cel mai mult de sentința în dosarul TelDrum, care dacă îl va prinde la închisoare atunci nu va mai ieși de acolo.

Nu mă bucur pentru niciun om care intră la închisoare. Deci nici pentru Dragnea. Pe de altă parte, fac haz de situația lui doar aparent dificilă pentru că sunt aproape convins că și el va fugi din țară la momentul potrivit. Nu va sta nicio zi la închisoare. Vă spun și de ce n-are altă variantă decât s-o întindă. Ăștia trei ani jumate, treacă mearga…dar, odată intrat, vine Teldrum și acolo sunt o sută de ani de pârnaie. Altfel zis, odată intrat, nu mai iese. Din partea mea, chiar și să fugă e mai sănătos pentru România decât situația actuală cu Dăncilă și Dan la cârma țării”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.