Salvamont România acuză Jandarmeria Vrancea că și-a arogat, într-o postare pe Facebook, salvarea celor 12 muncitori blocați între ape la Nereju, deși operațiunea a fost realizată de salvamontiști, scrie G4Media.ro.

Postare jenanta a jandarmeriei Vrancea care se lauda cu acțiunea de salvare făcută de Salvamont fără sa nominalizeze acest fapt. SALVAMONT Vrancea a realizat sistemului de evacuare, întreg echipamentul folosit a aparținut Salvamont, un salvamontist a trecut râul la cei surprinși de viitura , le-a pus hamuri de salvare pe ei și i-a asigurat pe tiroliana. Dar , asa e când privitorii se cred mari salvatori. Jenanta atitudine domnilor jandarmi, eroi la privit !

Și puteați sa ne aduceți și mulțumiri ca vi-am salvat drona pe care ați manevrat-o atât de profesional încât ați dat cu ea în apa, dar, dacă nu eram noi sa o recuperam nu mai aveați cu ce imagini sa va lăudați abilitățile de cameramani”, este postarea de luni seara a Salvamont România.

Reacția Salvamont este la postarea Jandarmeriei Vrancea de sâmbătă.

„Astăzi, 19 iunie, un echipaj de jandarmi montani din cadrul Jandarmeriei Vrancea a intervenit în sprijinul pompierilor în Punctul Frumoasele, de pe raza comunei Nereju, pentru salvarea și evacuarea unor persoane ce au rămas izolate din cauza formării unui torent de apă, pe albia râului Zăbala. După multe ore, misiunea s-a încheiat cu succes, iar cele 12 persoane au fost transportate în siguranță în localitatea Nereju”, a scris sâmbătă pe Facebook Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea și a postat un filmuleț de la operațiune.

În localitatea Nereju din județul Vrancea, 12 muncitori care efectuau lucrări într-o zonă forestieră au fost surprinși de viitura care a lovit întreaga zonă, vineri seara. Oamenii s-au refugiat într-un vagon remorcă și au cerut ajutor la 112. Aceștia au fost salvați sâmbătă după-amiază.

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...
Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.900 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI!