Raluca Turcan a acuzat, marți, că Liviu Dragnea ar controla circa 1.200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Prim-vicepreședintele PNL a publicat documente care ar indica faptul că Ștefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, ar fi acționarul firmei.

Care a fost cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România?

View Results

Loading ... Loading ...

”Liviu Dragnea, iată alte dovezi ale minciunii și ipocriziei tale! Vă prezint astăzi documente care dovedesc cum familia Dragnea prospera grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD. O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman. Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire. Dragnea pentru Teleorman a inseamnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogatie”, a scris Raluca Turcan, marți, pe Facebook.

Liderul deputaților PNL a adăugat că guvernul PSD atacă companiile care construiesc afaceri și creează locuri de muncă.

”Ipocrizia lui Liviu Dragnea, disprețul față de interesul celor mulți, că și populismul deșănțat sunt o nenorocire pentru această țară. Atacarea companiilor care construiesc afaceri și creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investițiile străine masive, alături de bună utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetățeni români plecați s-ar putea întoarce acasă.Cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una indepartata”, a mai afirmat prim-vicepreședintele PNL.

Raluca Turcan a atașat postării de pe rețeaua de socializare documente din care ar reieși, susține ea, că fiul lui Liviu Dragnea ar fi acționar al firmei Nutrelo, cea care deține terenurile agricole în Teleorman.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI: 

PSD-ul, supărat pe şoferii de TIR: ”Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească“

Iohannis știe ce va anunța Dragnea duminică seara: ”Mare brânză, va spune că a pierdut alegerile”

Mircea Badea despre Dăncilă și Iohannis: Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin

VIDEO Drumurile și hoția. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre escrocheria inventată de Dragnea

[sg_popup id=6254]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here