Liviu Dragnea și fiul său, Valentin, scapă de sancțiuni după ce liderul PSD s-a dat de gol, în minivacanța de 1 Mai, că a mers la mare cu Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) expirată, informează digi24.ro.

Mașina cu care Liviu Dragnea a mers la mare de 1 Mai avea în acel moment ITP-ul expirat. BMW-ul este înregistrat pe firma ROMCIP, a cărui acționar majoritar este fiului liderului PSD, Valentin Dragnea. Liderul PSD a recunoscut ulterior că a împrumutat mașina de la fiul său.

Citește și ”Dragnea pierde detașat lupta pe care o duce împotriva Uniunii Europene

Astfel, potrivit sursei citate, nici Liviu Dragnea, nici Valentin Dragnea nu vor primi sancțiuni, pentru că polițiștii nu pot sancționa absența ITP decât dacă o constată în trafic.

”În domeniul circulației pe drumurile publice, Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, stipulează în mod expres două modalități distincte de constatare a încălcării normelor la regimul circulației pe drumurile publice, respetiv în mod direct, prin propriile simțuri (ca regulă) și cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic, consemnându-se despre aceasta în procesul-verbal de constatare a contravenței (ca excepție)”, arată IGPR.

Citește și ”Liviu Dragnea conduce detașat TOP 50 MINCIUNI ale coaliției PSD-ALDE

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.