Doi jandarmi au fost reținuți, alături de alți doi bărbați, sub acuzațiile de constituire de grup infracțional organizat, tâlhărie și amenințare, după ce, pretinzând că sunt polițiști, au intrat în locuințele a două femei, pe care le-au agresat, apoi le-au furat bani și bunuri, scrie aktual24.ro.

Conform Poliției Capitalei, cei patru bărbați, în vârstă de 29, 34, 25 și 24 de ani au fost reținuți de către Parchetul Militar de pe lanfa Tribunalul Militar București, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, tâlhărie calificată în formă continuată și amenințare, ei urmând să fie duși în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Citește și ”Dragnea pierde detașat lupta pe care o duce împotriva Uniunii Europene

Anchetatorii spun că cei patru bărbați, prin declinarea în fals a calității de polițist, ar fi pătruns în locuințele a două femei, unde, prin intimidare, violentă și prin simularea calității oficiale, au sustras sume de bani și bunuri. Victimele au fost abordate în urma anunțurilor pe care le-au postat pe internet și prin care ofereau serviciile sexuale.

Astfel, în 9 decembrie 2017 și în 5 mai 2018, bărbații au pătruns în locuințele celor două femei și, sub pretextul calității oficiale, au dat senzația că sunt în desfășurarea unei proceduri penale și ar fi sustras banii găsiți în apartamente.

Citește și ”Liviu Dragnea conduce detașat TOP 50 MINCIUNI ale coaliției PSD-ALDE

În acest caz au fost făcute percheziții în București și în Ilfov, la adresele celor patru bărbați, ulterior aceștia fiind duși la audieri. Cercetările sunt continuate de către Parchetul Militar București și Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.