Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a reacţionat după ce procurorul-şef al DNA a anunţat că au fost deschise 33 de dosare penale privind achiziţiile legate de combaterea Covid-19, scrie Epochtimes-romania.com.

„Am mai spus-o, consider că nu există mai josnică faptă decât să profiţi de situaţia grea prin care trece o lume întreagă, să profiţi de necazurile unor oameni pentru a fura, pentru a te îmbogăţi pe seama lor. Bravo procurorilor DNA şi cred că fiecare dintre noi trebuie să susţinem şi să îi încurajam să-şi continue eforturile pentru ca toţi cei care au comis fapte de corupţie să răspundă în faţa legii”, a declarat Birchall.

Fostul ministru al Justiţiei a făcut un nou apel către cetăţeni să se implice în proiectul pe care l-a lansat recent – „Spune cine fură”.

„Vă rog ca toţi care aveţi cunoştinţă de posibile fapte de corupţie comise în aceste zile că puteţi trimite aceste informaţii pe adresa [email protected], iar eu mă angajez să le centralizez şi să le transmit autorităţilor pentru a fi soluţionate legal. Să facem curăţenie!”.

Reamintim că procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a anunţat că procurorii anticorupţie au deschis 33 de dosare privind achiziţiile legate de pandemia de coronavirus de la debutul stării de urgenţă. Unul dintre aceste dosare vizează celebra achiziţie de măşti făcută de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC), mai exact contractul de 12 milioane de euro pentru măşti de protecţie încredinţat firmei paravan a unei bucătărese.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here