Jurnalista Emilia Șercan scrie, pe Facebook, că Parchetul General a închis dosarul în care primarul PSD al sectorului 3, Robert Negoiță, era cercetat pentru plagiat întrucât fapta s-a prescris.

“Dosarul în care Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, era anchetat penal pentru plagiat a fost închis de Parchetul General – how convenient, Parchetul General condus din postura de prim-adjunct de plagiatorul Bogdan Licu!

Dosarul a fost închis pentru că faptele s-au prescris, nu pentru că Negoiță nu a plagiat, pentru că Parchetul General condus de un plagiator notoriu a tras de timp – culmea ar fi să vedem de la Parchetul General vreun verdict de plagiat, deși are în componență o secție de proprietate intelectuală, atâta timp cât plagiatorul Licu e la butoanele justiției“, scrie Șercan.

Ea arată că, acum, CNATDCU ar putea redeschide procedurile prin care să i se retragă lui Negoiță titlul de doctor. 

CNATDCU a blocat până acum verificarea tezei lui Negoiță motivând faptul că penalul blochează orice alt tip de anchetă. Acum, că acest dosar s-a prescris, nu mai poate bloca nimic un verdict din partea CNATDCU. Doar că va trebui să mai așteptăm, probabil, niște luni, sau poate chiar ani, ca să i se retragă individului titlul de doctor.

Oricum, dacă nu se va ajunge la retragerea titlului de doctor, iar Negoiță rămâne cu el deși are o teză plagiată INTEGRAL – Negoiță care a terminat liceul la 31 de ani, iar la 40 era deja doctor – suntem o rușine de țară, o rușine, un stat eșuat fără nicio speranță de normalitate“, a arătat Emilia Șercan.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here