Ilie Mario Rafael, fost consilier personal al lui Cristian Popescu Piedone, sustine ca l-a auzit pe primarul Sectorului 5 cum s-a laudat ca va scapa de dosarul Colectiv. Piedone a fost condamnat pe fond la 8 ani si jumatate de inchisoare iar acum procesul este in faza de apel, scrie Aktual24.ro.

Intr-un comunicat de presa transmis de Ilie Mario Rafael, in calitate de presedinte al Per Sector 5, se afirma ca acesta l-a auzit pe Piedone cand se lauda cum va scapa de proces.

„Ilie Mario Rafael sustine ca a auzit cum se lauda Piedone ca va scapa de condamnare si chiar va fi achitat in Dosarul COLECTIV: ‘Am puterea, am sistemul, am securitatea, am SRI-ul, sunt Primar, am bani multi si sunt smecher. Am judecatorii in buzunar, iar aia de la Colectiv o vor lua in gura. Pe mine nu ma inchide nimeni!’”, a se sustine in comunicat.

Rafael afirma ca a demisionat din calitatea de „consilier personal al Primarului Piedone” cu atributii de monitorizare a activitatii de salubrizare si de ordine publica dupa ce „si-a dat seama de adevaratele intentii ale Primarului Piedone”. “Avand in vedere ca, pe surse, se aude ca domnul Cristian Victor Piedone Popescu va reusi sa scape de JUSTITIE in procesul de la Colectiv, consideram ca este necesar sa luam atitudine”, sustine Rafael.

Conflictul dintre Rafael si Piedone s-a declansat dupa ce primarul nu ar fi respectat un protocol intre PPU-SL si PER privind acordarea unor functii in primarie.

Ilie Mario Rafael a mai fost consilier al lui Codrin Stefanescu si al fostului premier Viorica Dancila. 

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.300 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.