Magistraţii instanţei supreme urmau să pronunţe joi decizia definitivă în dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova Mircea Cosma a fost condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani închisoare. Sentința a fost însă amânată din nou, pentru a treia oară. Cei doi sunt acuzaţi de procurorii DNA că ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrări în care beneficiar este Consiliul.

Completul de cinci judecători a amânat pentru a treia oară pronunțarea sentinței. Noul termen este luni, 26 martie. Deocamdată nu sunt explicații pentru această nouă amânare, dar e posibil ca judecătorii să aibă nevoie de mai mult timp pentru studierea acestui dosar complex, scrie digi24.ro.

Întrebarea noastră este: un dosar complex îl studiezi în 3 zile (vineri, sambătă și duminică). Dar până acum, nu au studiat dosarul? Ar fi dat o sentință fără să studieze dosarul? Poate că domnii Mircea și Vlad Cosma au nevoie de câteva zile să fugă din țară, nu? Păi la cât tămbălău au făcut la televiziunile penalilor, vă mai așteptați să îi găsim în țară până luni când se va da sentința?

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.