Sorin Ioniță de la Expert Forum, un specialist cu numeroase contacte la Bruxelles, anunță că Ministerul Justiției a solicitat Comisiei Europene să trimită copii dupa ”scrisori trimise pe MCV”, pentru că la minister s-au pierdut originalele. ”Asta va intra în folclorul UE”, menționează Ioniță.

N-ai cum să inventezi așa ceva: cică au pus niște nefericiți din Ministerul Justiției să sune discret la Comisia UE ca să ceară copii după alte scrisori trimise pe MCV, ca aia cu care făceau scandal ieri pe televizoare, că la București nu mai găsesc originalele.

Cum ar veni, alo, Bruxelu, da, aici Tudorel, bre, auziți, a zis șefu să vă întreb dacă nu mai aveți voi scrisorelele alea de acum 5 ani, că noi le-am pierdut, iar deseară tre’ să vă facem de kkt la televizor și n-avem cu ce.

E probabil cel mai penibil moment prin care trece România după aderare, rad funcționarii europeni si cu fundul de guvernul român, asta va intra în folclorul UE. Să n-ajungă în tabloidele britanice că devenim muhaiaua planetei, ca povestea aia cu statul Fiji care își pierduse declarația de independență exact când voia să sarbatorească 40 de ani, așa că a sunat la Londra să le trimită imperialiștii nenorociți o copie”, a scris Sorin Ioniță pe Facebook.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Acesti incompetenti au fost votati de o parte a poporului acestei tari.Poate vazand acest lucru, cei care nu au iesit la vot si doresc sa ramanem in continuare membrii UE sa facem parte din echipa popoarelor democraticeale Europeisa fie mai responsabili si la viitoarele alegeri sa se prezinte la vot sa nu lasam pe altii sa decida pentru noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.