Actorul Victor Rebengiuc își exprimă din nou revolta față de PSD. El se declară un susținător al DNA, care a reușit să ”mai oprească un pic jaful”.

DNA a mai oprit un pic jaful. Există o luptă ca să desființăm DNA-ul și să putem jefui în voie, fără teama de a fi prinși, fără teama de a fi pedepsiți, fără teama de a răspunde de jafurile care se fac, dar sper că totuși mentalitățile s-au mai schimbat. Există o generație nouă de tineri care vin cu altfel de preocupări și nu tolerează asemenea manipulări, concepții din partea celor care ne conduc pentru că e clar că altfel trebuie mers pe drumul ăsta de clădire a unei societăți noi, curate. Nu prin furt. Cine poate să îmi explice mie din cei care sunt în funcții de conducere, și locale și centrale, averile care le au ei, ei fiind toată viața bugetari, luând leafa de la stat. Justifică leafa aia pe care au luat-o ei, în toată viața lor, plus încă două vieți, averile pe care le au în momentul de față?”, a spus Rebengiuc într-un interviu pentru Digi24.

El a ironizat proveniența marilor averi ale politicienilor.

N-au fumat, au mâncat numai iaurt. Dar chiar și așa. N-au mâncat, domne, au trăit cu aer. și cu toți banii și-au făcut case, mașini, case pentru copii, vacanțe, case în străinătate, resorturi, Madagascar, Brazilia. Se poate justifica? Nu. Ori au avut mătuși Tamara care au avut bani de la vechii țari ai Rusiei, le-au lăsat moștenire…nu poți să știi de unde au avut mătușile astea bani”, a mai spus Rebengiuc.

Actorul a precizat că el face parte din ”statul paralel”.

E un drum greșit pe care mergem. Avem niște conducători care nu ne conduc spre ceea ce ar trebui să ne conducă. E ceva… eu fac parte din statul paralel. Sunt paralel cu conducerea statului. Nu vreau, nu mă impresionează deloc, nu înțeleg ce vor ei. Văd că vrem să ne rupem de UE. Vrem altceva, n-are rost să vorbim despre lucrurile astea pentru că mă enervez și am spectacol diseară”, a menționat Rebengiuc.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

Sursa: aktual24.ro

1 COMENTARIU

  1. cel mai des despre statul paralel vorbeste Tariceanu, personaj care a insusit de minune toate hatisurile din interiorul administrarii unui stat. A facut masinarii multe, masinarii care pana la urma au asigurat cele 6 sotii cu un nivel decent de viata. Acum cand statul in CUR il doare caci exista un stat paralel cel al nostru ,care vrea ca astia sa fie pusi la racoare sa li se coboare temperatura din crieer , creier care lucreaza diabolic numai intro singura directie – sa FURE. Unde esti Tepes VODA ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.