A spus, încă de la început, că așa-zisul raport va fi pus imediat după declarații pe site-ul ministerului Justiției, unde va putea fi studiat de toată lumea. A repetat de mai multe ori acest lucru. Surpriză: site-ul ministerului a ”căzut” chiar în timp ce făcea declarații. Este ora 00:03 și site-ul este încă nefuncțional. A fost blocat intenționat!

Ministrul nu i-a lăsat pe jurnaliști să se apropie prea mult și i-a atenționat să nu-i filmeze foile cu rezumatul raportului. ”Dacă nu mergeți dincolo de linia aceea, eu plec”, a amenințat Toader. Oare de ce a spus clar că nu vrea să îi fie filmate foile?

Mai mult, acesta nu a fost postat nici măcar pe pagina de Facebook a ministerului, ca o eventuală solutie de avarie, în situația în care site-ul www.just.ro ar fi cedat din cauza suprasolicitării.

Și trimiterea unui comunicat de presă ar fi reprezentat o variantă bună, uzuală, însă Ministerul Justiției nu a trimis până la această oră nicio informare.

Nu în ultimul rând, ministerul nu a răspuns niciunei solicitări de a pune la dispoziția publicului acest ”document” pe care Tudorel Toader și-a bazat întreaga pledoarie pentru revocarea șefei DNA.

DE CE?

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

1 COMENTARIU

  1. Tot mai mult tind să cred că nu era finalizat nici un raport și urmărind aseară lectura d-lui Toader aveam senzația că rezumatul citit de el a fost scris în redacția A3 în stilul lui Gadea&co. Cam același format și aceeași propagandă cu câteva imixtiuni juridice din partea vreunui consilier juridic

Comments are closed.