Vicepreşedintele USR Cătălin Drulă a atras atenţia, într-o emisiune B1 TV, că gestionarea pandemiei şi campania de vaccinare au fost direct în coordonarea premierului Florin Cîţu. De asemenea, Drulă a apreciat că anunţul preşedintele Klaus Iohannis privind impunerea de noi restricţii mai mult ridică semne de întrebare, scrie Epochtimes-romania.com.

„De ce atât de târziu? Acum e foarte târziu. Nu sunt epidemiolog, sunt informatician, matematician. Pe orice fel de curbă dacă te uiţi, aceste măsuri trebuiau luate dacă nu cu luni în urmă, atunci cu 30-45 de zile. Orice măsură luată azi îşi vede efectele peste 2 – 3 săptămâni. Gestionarea pandemiei şi partea de vaccinare au fost controlate direct de la premierul Cîţu”, a declarat Cătălin Drulă.

Comentând declaraţiile preşedintelui despre noile măsuri anti-COVID, Cătălin Drulă a afirmat: „Şi eu am primit mesaje de la apropiaţi: ‘e lockdown?’. Lumea nu înţelege din anunţul ăsta ce se întâmplă. E o degradare a comunicării pe subiectul pandemiei. Se întâmplă pentru că exact aceste centre de autoritate a statului român au dovedit… şi nu pot trece peste acest exemplu, care va rămâne de studiat în istorie despre ce să nu faci, e acel congres (PNL) la care a venit şi preşedintele şi nu a purtat mască”.

Fostul ministru USR al Transporturilor a amintit apoi de declaraţii ale lui Cîţu şi Iohannis, de acum câteva luni, potrivit cărora pandemia a fost depăşită: „Acum trei luni era învinsă pandemia şi cei care ridicau… Am asistat la discuţii atunci cu Ioana Mihăilă (fostul ministru USR al Sănătăţii), cu premierul, cei care ridicau subiectul că trebuie să ne pregătim de valul 4 erau un fel de cei care strică petrecerea”.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here