Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, în cadrul audierii de marți din Comisia de apărare a Camerei Deputaților, că nu găsește o corelare între folosirea substanțelor lacrimogene și starea bărbatului care a participat la protestul din 10 august și care a decedat duminică la spital, în Alexandria, scrie aktual24.ro.

„Acel om s-a prezentat cu sângerare la nivelul nasului. Tensiunea era mărită. Acest caz se trece mai degrabă epistaxisul și hipertensiunea arterială. Substanțele iritante lacrimogene nu sunt fără efecte, însă corelarea între acestea și starea pacientului, eu nu o găsesc. Se va vedea la autopsie. Dacă se găsește o corelare o să spună cei de la medicină legală. Faptul că a avut vărsături la 4 zile, problemă netrecută când a venit la noi în seara acea pentru intervenție. Situația nu are corelare cu ce s-a întâmplat în 10 august. Ce iese de la autopsie poate să releve acest aspect, dar aceasta este părerea mea potrivit și informațiilor pe care le avem la acest moment”, a afirmat marți Raed Arafat, în cadrul audierii.

Polițiștii din Teleorman au fost sesizați de reprezentanții spitalului din Alexandria cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a simțit rău în urma protestului din 10 august din Capitală, și au deschis un dosar penal. Cauza exactă a morții va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.