Liviu Dragnea a fost prezent marți seară, începând cu ora 21:00 în studioul Antenei 3, în prima ieșire publică după reprimarea violentă de către jandarmi a manifestației din 10 august din Piața Victoriei.

Pe lângă toate celelalte povești, acesta a afirmat că în 2017 cineva a vrut să-l asasineze. ”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 străini în România, cazați la Athene Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parțial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume”. Întrebat dacă este vorba despre Soros, Dragnea a afirmat că ”el se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el.”

Declarații făcute de Liviu Dragnea: 

 • Întrebat de ce este cel mai urât om din România: S-au întâmplat lucruri bune.
 • Klaus Werner Iohannis este biciclistul numărul unu al României și spune că guvernul nu va avea bani de pensii
 • Alegeți-mă să fac numai rău încă 5 ani.
 • Întrebat dacă va candida la prezidențiale în 2019: Nu știu. Poate da, poate nu. Cu toate acestea, anterior acestei afirmații se ruga ca lumea să îl voteze pentru a putea face ce vrea el pentru încă 5 ani (un mandat de președinte este de 5 ani).
 • Iohannis finanțează #Rezist
 • Nu voi înceta această luptă (n.r. cu multinaționalele) cât o să fiu liber
 • La protest am văzut o tentitvă de lovitură de stat pentru a da jos Guvernul pentru a-l aduce la putere pe Iohannis
 • Nici ministrul de interne nu le poate spune jandarmilor cum să acționeze. În situații de genul ăsta au regulamente foarte clare (FALS, Jandarmeria, în cazurile de genul ) august, acționează numai cu avizul MINISTRULUI DE INTERNE – Legea nr. 550/2004 privind organizarea și funcționarea Jandarmeriei Române)
 • Eu mă bat pentru oamenii aceia să poată protesta, dar nu sunt de acord cu violențele
 • Suntem într-un stat parțial mafiot
 • Sunt absolut convins că Jandarmeria a acționat legal. Eu nu am văzut nicio acțiune disproporționată

Așa cum probabil ați observat, pentru Dragnea nu a contat că a murit un om, nu contează că au fost gazați copii, bătrâni, femei însărcinate, nu contează ca au fost bătuți oameni nevinovați, nu contează că până și jurnaliștii și turiștii străini au fost călcați în picioare, nu contează că au fost mutilați oameni. Dragnea, în paranoia lui, are de dus o luptă pe viață și pe moarte cu președintele Iohannis. Dacă Iohannis nu ar fi fost șantajabil, acum Dragnea avea alte preocupări.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

 1. Nu mă pricep la psihologie, dar in ultima perioada jupanul are ceva din manifestările unui sărit de pe fix furios. Omul (??!!) este asemenea unei bule de spumă care, odată ridicată în aer dintre talazuri de briza nopții, încercă să se înstăpânească samavolnic și ridicol asupra mării. Noi, românii, câți om mai fi rămas, aveam o vorba ucigătoare pentru cei aidoma ipochimenului : „Ia-le, băi, tu pe toate !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.