Judecătorii de la Înalta Curte au pronunțat sentințele în dosarul lui Liviu Dragnea. Președintele PSD a primit trei ani și jumătate de închisoare cu executare prin contopirea pedepselor din acest dosar și dosarul Referendumului. Pentru cei 3 ani și jumătate de detenție primiți de Dragnea, statul va scoate din buzunar peste 22.000 de euro. Însă cine se mai uită la bani când vine vorba de sănătate, familie sau chiar fericirea proprie/colectivă?!

Iată deciziile magistraților:

Liviu Dragnea: 3 ani și șase luni închisoare pentru instigare la abuz în serviciu. Anulează suspendarea din dosarul referendumului. Achitat pentru fals intelectual (cu unanimitate). Contopește cele două pedepse. Rezultă condamnare la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare

Floarea Alesu – 3 ani și 7 luni cu executare. Floarea Alesu e fosta directoare a Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman,

Rodica Miloși – 3 ani cu suspendare. Rodica Milos a fost director economic la DGASPC Teleorman.

Șefu Olguța – 3 ani închisoare cu suspendare. Fost director executiv adjunct al D.G.A.S.P.C. Teleorman

Ionel Marineci– condamnă cu suspendare 3 ani. Sef serviciu în cadrul Complexului de servicii destinat copilului și familiei,

Marica Valentina Mirela: Condamnată la 3 ani cu suspendare. Fost șef al Complexului de recuperare și coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei

Bombonica Prodana (fosta soție a lui Liviu Dragnea): încetează procesul penal. Sancțiunea administrativă a amenzii de 1000 de lei. Mai multe detalii aici.

Balaban Constantin Claudiu: 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu și fals intelectual. A fost șef al Complexului de servicii destinate copilului și familiei din mun. Alexandria.

Gheorghe Nicușor: 1 an închisoare cu suspendare pentru fals intelectual și abuz în serviciu. A fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare.

Stoica Anisa Niculina: 1 an cu suspendare pentru fals intelectual și abuz în serviciu. Stoica Anisa (una dintre cele angajate fictiv la Direcția Copilului, care lucra de fapt la PSD) e una dintre cele care au recunoscut faptele.

Botorogeanu Adriana: 2 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu și fals intelectual. Este a doua secretară angajată fictiv, și ea și-a recunoscut fapta.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.