Kaufland anunta ca incidentul petrecut marti in fata unui magazin propriu a fost regizat. Filmarea a fost facuta de un regizor profesionist, iar scandalagiii purtau microfoane, scrie Aktual24.ro.

„Incidentul a avut loc acum doua zile si a fost regizat, cu scopul de a crea senzational, cele doua persoane purtand microfon si fiind insotite de un cameraman profesionist.

Va confirmam ca agentii de paza au respectat procedurile, ce includ contactarea autoritatilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate si nerespectare a legii.

Indemnam clientii sa respecte masurile de protectie la cumparaturi, sa isi pastreze calmul si sa puna sanatatea lor si a celorlalti pe primul loc.

Facem toate eforturile pentru a preveni raspandirea virusului si suntem in permanent contact cu autoritatile”, anunta Kaufland.

Filmarea a fost realizata de George Adamescu, care afirma ca este regizor. El a postat imaginile pe contul sau de YouTube.

evomag.ro

Comentariile sunt violente si in ton cu mesajele amplificate in aceste zile de liderii PSD.

  

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal in derulare, intr-un centru comercial din sectorul 5. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 24 Politie, care au identificat trei persoane, doi barbati si o femeie, care se manifestau violent, pe motiv ca nu li s-ar fi permis accesul in magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Politia Capitalei.

Sursa citata a precizat ca, la momentul in care politistii le-au solicitat sa se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante si au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate si conduse la sediul subunitatii de politie.

”Persoanele au fost sanctionate contraventional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal si impiedicarea interventiei politistilor in indeplinirea obligatiilor de serviciu”, a mai transmis Politia Capitalei.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

3 COMENTARII

  1. Legea 46 din 2003 se refera la drepturile pacientului intr-o unitate medicală. La Kaufland, Peny, Profi sau la orice magazin alimentar, ești în calitate de cumpărător. Nu dorești termoscanarea ești liber să refuzi, dar și supermarketul, fiind o entitate privată poate să îți interzică accessul. Procedurile de termoscanare nu presupune studii superioare, și bărbieritul sau tunsul sau pedichiura presupune un act medical, că doar se lucrează pe corpul omului. Hai să nu fim ridicoli, și să nu cădem în tot felul de teorii ale conspiratiunii.

  2. Nu stiu, daca a fost sau nu , regizată faza , dar NU poți brusca , cu atâta cruzime un om , mai ales atunci cand acesta , ar putea să-ți fie bunic . Încotro ne îndreptăm ??

    • spre un haos total, atata vreme cat orice nechemat se simte indreptatit sa-si exprime opinia, cu sau fara vehementa ! democratie, deh !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here