Dragnea a amenințat luni ”anumiți ziariști” și ”anumiți cetățeni” care au vorbit în ultimele zile despre o intenție a Guvernului de a desființa Pilonul II de pensii cu Codul Penal, care prevede până la 5 ani de închisoare pentru ”comunicarea sau răspândirea (…) de ştiri, date sau informaţii false” care pun ”în pericol securitatea naţională”.

Când ziariștii l-au întrebat cum comentează informațiile legate de o posibilă modificare a legislației privind Pilonul II de pensii, Dragnea a invocat faptul ca Ludovic Orban „s-a specializat în a face plângeri penale” și le-a spus ziariștilor că există un articol în Codul Penal care stipulează:

”Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Vorbim de aceleași fapte pe care le-a comis Viorica Dăncilă în fața Parlamentului și în fața președintelui Iohannis. Este vorba de prezentarea cu rea-credință de informații false care pun  în pericol securitatea națională. Practic, Dragnea tocmai i-a prezentat premierului sentința pe care o paște. Și că tot suntem la capitolul informații false, vă rugăm să le transmiteți lui Dragnea și celorlalți imbecili imaginile următoare:

DEZINFORMARE Antena 3: ”E oficial! România, în stare de război”

DEZINFORMARE RTV: ”Protestatari cu topoare la Guvern”

DAC News a realizat un TOP 50 minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.