Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, sunt rude, informatie confirmata de o matusa comuna a celor doi, care locuieste in comuna Costesti, din judetul Buzau, localitatea natala a celor doi, scrie Ziare.com.

Catalin Predoiu a declarat ca nu stia despre acest lucru, in timp ce Elena Udrea spune ca exista posibilitatea ca aceasta informatie sa fie reala.

Ruda comuna a celor doi se numeste Mariea Predoiu, care este fiica surorii bunicului Elenei Udrea. Femeia a declarat ca pe mama ei o chema Catalina Tinca Udrea si a fost sora lui Ion Udrea, bunicul fostului ministru al Turismului.

Fiul lui Ion, Neculai Udrea, este tatal Elenei. Mariea Predoiu a mai precizat ca este, totodata, si verisoara primara a lui Gheorghe Predoiu, unchiul lui Catalin Predoiu, ministrul Justitiei. Gheorghe este fratele lui Ion, tatal fratilor Catalin si Cosmin, ceea ce face ca actualul ministru al Justitiei si fostul ministru al Turismului sa fie rude, respectiv veri indepartati.

„Nu sunt rude directe, dar sunt rude prin mine, care sunt neam si cu familia Udrea, si cu familia Predoiu. Ne mandrim aici in sat ca avem doi ministri in guvern”, a subliniat Mariea Predoiu în 2011.

„Nu stiu sa fim rude. Am facut cunostinta cu doamna ministru pe 22.12.2008, cand a fost investit Guvernul Boc”, sustinea actualul minitru al Justitiei în Guvernul Orban.

Elena Udrea si Catalin Predoiu au copilarit in acelasi sat

„Doamna ministru precizeaza ca, intr-adevar, si domnia sa, si domnul Catalin Predoiu sunt din aceeasi localitate. Mai mult, dansa confirma ca a fost colega de clasa, la liceu, cu fratele ministrului justitiei, Cosmin Predoiu.

Doamna ministru confirma ca este posibila existenta unui grad de rudenie, avand in vedere ca isi aminteste ca in familia dumneaei s-a discutat despre acest lucru. Pe de alta parte, atunci cand a fost investita in functia de ministru, doamna Elena Udrea a purtat o discutie cu ministrul Catalin Predoiu, acesta din urma sugerandu-i faptul ca sunt rude. Doamna ministru a zambit si si-a amintit faptul ca bunicii dansei i-au spus acest lucru atunci cand au auzit ca si domnul ministru Predoiu a fost investit ca membru al cabinetului”, a explicat Luminita Kohalmi, fost consilier personal al fostului ministru, Elena Udrea.

DNA a clasat dosarul Microsoft al Elenei Udrea

DNA a clasat faptele detrafic de influență și abuz în serviciu din dosarul Microsoft pe motiv că acestea nu există. Este vorba despre primul dosar, cel în care fostul ministru al Turismului a stat 7 zile în arest preventiv. Ancheta a pornit de la denunțurile lui Dinu Pescariu și Claudiu Florică.

Dosarul a stat ani de zile pe masa anchetatorilor iar în cele din urmă s-a dovedit că nu au ce sa trimită în judecată pentru că nu era nimic în acel dosar.

Pe lângă faptele Elenei Udrea au fost clasate și faptele a altor nouă miniștri implicați în dosar. Elena Udrea a primit clasarea pe data de 19 mai după ce pe data de 18 mai această speță a fost închisă.

Guvernul Orban, avertizat de Comisia Europeană

Comisia Europeană critică guvernul liberal condus de Ludovic Orban pentru că, la 6 luni de la preluarea puterii, n-a schițat încă niciun gest pentru a remedia distrugerea legislației anticorupție operată de PSD în perioada 2017-2019. Detalii AICI

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Elena Uurea..fată deșteaptă s.a afirmat în primă fază ca damă de companie în apropiere de casă… și chiar Predoiu a profitat de ea …cand i.a făcut cunoștință cu BĂSESCU…viața ei sentimentală și financiară a explodat BĂSESCU a făcut.o amanta lui de suflet…că avea feblețe la țigănci… i.a cumparat diplome de facultate și ce alte studii o mai fi vrut dumneaei…..a făcut.o ministru.a băgat.o pe rivala ei Ritzi în pușcărie că femeia asta executa ca proasta ordinele lui Udrea si BĂSESCU..până si.a dat seama că a fost folosită pentru HOTIILE lor prin ea se foloseau să spele banii furați ..mormane de bani.. si sa o propulseze pe analfabetă de Eba în politică….din momentul asta nimic nu i.a mai oprit de la jaf ..Udrea era folosită drept spioana lui BĂSESCU toți știau ce hram poartă și le era frică de ea că singura ei activitate politică era în intimitatea cu BĂSESCU…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.