Comisia Penitenciarului Rahova a emis un aviz favorabil de eliberare conditionata pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea, scrie Aktual24.ro.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea si pro decanul Baroului Bucuresti, a confirmat, pentru Aleph News, avizul favorabil de liberare conditionata primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

„Dansul a indeplinit fractia pe care o prevede legea, de doua treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. In aceste doua treimi au fost incluse si, respectiv, scazute, zilele de castig prin munca.

Astfel, dansul a intrat in aceasta comisie si s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce inseamna ca indeplineste absolut toate conditiile de legalitate pentru a i se admite aceasta cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, in mai 2019, la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.600 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here