Raed Arafat a lansat noi acuzatii violente la adresa guvernului din care inca face parte, sustinand ca ordonanta de urgenta pe Sanatate ii va lovi curnt pe romanii simpli. El a laudat Avocatul Poporului pentru ca a atacat ordonanta, scrie Aktual24.ro.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

„O sa pierdem personal din domeniul public. Afectam nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea sa inlocuiasca ce facem noi. (…) O vizita la UPU s-ar putea sa te coste si 10.000 de lei. In SUA iesi cu 3.000 de dolari factura la o raceala si febra”, a declarat Raed Arafat la Realitatea TV.

„Eu imi fac treaba mai departe si o fac cat de corect pot. Avem mult de facut, mult de construit. Imi fac treaba pana la momentul in care mi se spune ca nu mai e nevoie de mine”, a mai spus Arafat, inca membru al guvernului pe care il ataca.

”Cred ca este corect ce a facut Avocatul Poporului. Ca cetatean consider ca ordonanta trebuie dezbatuta, lasata la o parte urgenta. Se doreste sa intre comerciantii in ea si nu e corect”, a mai spus Raed Arafat.

La scrut timp dupa aceste declaratii, Victor Ponta a sarit sa atace Guvernul Orban.

„Sigur vreti sa le dati toti banii dvs lui Costache, Orban & Co ? Sau sa va tratati acasa ca in Evul Mediu? Asta reprezinta acum PNL = interesele unor gasti de oameni super bogati ! Iar dupa Alegeri nu ii va mai speria nimic timp de 4 ani ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!”,  a scris Victor Ponta pe Facebook.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Nu am crezut că poti răspândi o asemenea minciună. Pentru cine faci acest serviciu Domnule Arafat? Cum adică 3.000 $ o consultatie in SUA, acolo niciun american nu plateste, numai casele, fiemele de asigurări plătesc. Pentru o astfel de sumă in $ orice american este asigurat! Platesc numai americanii care nu au avut si nu au nicio asigurare. Românilor care au avut sau au serviciu si plătesc 2 asigurări obligatorii sau pensionarii care au primit pensii pe contributii ( nu pentru pensii speciale !) ar trebui să nu li se spună că „vor plăti pentru o consultatie 10.000 lei ” ! OMULE ! Chiar așa ne dispretuiesti ?

  2. Nu zau ? Pai si atunci de ce mai apelați la serviciul de urgenta Smurd ? Nu răspândește nimeni nici o minciuna , nu e deloc deplasat exemplul cu serviciul de sanatate din S.U.A. Multi vad, putini pricep ! Pt. O operatie de apendicita , a sosit o factura de 26.800 $ ! Vorbesc in cauza , ca omul patit si asigurat ! Romanii isi merita tara in care trăiesc ! Si ii vor ajunge din urma , si se apropie ziua in care vor suna la ambulantă conta cost !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.