Un american cu origini romane, Michael Horodniceanu, il va ajuta pe primarul general al Bucurestiului, Nicusor Dan, sa rezolve problemele de trafic ale Capitalei. Nascut si crescut in Bucuresti, Horodniceanu (76 de ani) este in prezent profesor la New York University Tandon School of Engineering in Departamentul pentru Inginerie Civila si Urbana si este si directorul Institute of Design & Construction Innovations, scrie Ziare.com.

In anii ’90, Michael Horodniceanu a fost desemnat sa conduca intreg traficul de suprafata al New York-ului si sa-i rezolve problemele, iar din 2007 si pana in 2016 i-a fost incredintata modernizarea intregii retele de metrou din metropola si i s-au dat puteri depline pentru a rezolva toate problemele ce tin de trafic, atat cel de suprafata, cat si cel subteran.

Michael Horodniceanu a discutat cu Ziare.com despre problemele de trafic si cele care tin de transportul public bucurestean si despre planurile sale pentru fluidizarea circulatiei in cel mai mare oras al Romaniei.

Interviul integral îl puteți citi AICI

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI