Dacă politicienii care ştiau ce au de făcut, dar sunt laşi, dădeau afară bugetarii care stau degeaba pe banii statului acum nu mai era nevoie de îngheţarea salariilor, susţine, într-o postare pe Facebook, liderul onorific al sindicatului poliţiştilor „Diamantul”, Emil Păscuţ.

Potrivit lui Păscuţ, poliţiştii au salariile îngheţate de 10 ani din cauza politicienilor „laşi, incapabili să ia măsurile corecte”.

Postarea liderului „Diamantul” este practic un comentariu pe tema unor declaraţii făcute de vicepremierul Dan Barna, care a susţinut marţi, într-o emisiune B1 TV, că este nevoie de o reformă profundă în administraţia publică centrală şi locală, pentru ca banii românilor să nu mai fie risipiţi, scrie Epochtimes-romania.com.

Potrivit oficialului, sunt structuri ale statului care se confruntă cu o lipsă de personal acută, dar şi multe altele cu destui angajaţi care vin la serviciu doar să-şi ia salariile. Mai sunt, de asemenea, structuri cu un rol atât de mic încât pot fi desfiinţate şi activitatea lor preluată de altele.

E foarte probabil să fie doar un exerciţiu politic de imagine. Adică doar să se umfle în pene că au identificat o problemă, fără să aibă curajul să o rezolve.

Problema supradimensionării personalului din administraţie este cronică şi arhicunoscută.

Nicio guvernare nu a avut însă curajul să o rezolve pentru că acolo sunt pilele şi neamurile politicienilor. Cei care au lipit afişe pentru ei în perioadele electorale. Cadrele de partid care vor şi ei un os mai mare sau mai mic de ros.

Avem salariile îngheţate de 10 ani din cauza acestor politicieni laşi, incapabili să ia măsurile corecte. Dacă dădeau afară câteva sute de mii de lipitori care stau degeaba pe banii statului, nu era nevoie să ne îngheţe salariile/soldele şi nici pensiile militare.

PS: Toţi ştiu ce este de făcut. Însă sunt laşi. Le e frică să nu piardă ciolanul puterii. Şi în plus, au datorii morale către pilele, neamurile, susţinătorii lor care stau pe liste de aşteptare să primească şi ei un os de ros de la partid, odată ce partidul a ajuns la putere.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here