Greva CFR a luat amploare în cursul zilei de luni, băgând traficul feroviar în haos. Astfel, luni, de la o anumită oră, în Gara de Nord niciun tren nu a mai plecat şi nici nu a mai sosit, iar întârzierile au ajuns la peste 120 de minute, scrie Epochtimes-romania.com.

Haosul nu s-a înregistrat doar în cea mai mare gară din Capitală, ci şi în alte gări. Unele trenuri au oprit în traseu, de unde unii dintre călători au coborât şi şi-au continuat călătoria pe jos, de-a lungul căii ferate, acolo unde trenul s-a oprit în câmp.

Trenurile afectate până la momentul prezent ca urmare a protestului spontan al personalului CFR SA de pe raza regionalelor Iaşi, Bucureşti, Craiova, Galaţi, Cluj, Constanţa sunt 6002, 6461, 5603, 5401, 5432, 1541, 5402, 5461, 5415.

Pentru a asigura transportul călătorilor între Aeroportul Otopeni şi Gara Basarab, Societatea de Transport Bucureşti a reintrodus linia spre aeroport, respectiv linia express 780. Autobuzele acestei linii vor circula pe toată durata grevei pe traseul Aeroportul Otopeni, Aeroportul Băneasa, Piaţa Presei, Gara de Nord, Gara Basarab.

Replica ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor le-a transmis greviştilor CFR că aceştia trebuie să respecte legea şi a argumentat că el este dispus să aprobe majorări de salarii, o mărire de 10% ar presupune un impact bugetar de peste un miliard, bani pe care statul nu îi are.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.