Fostul lider PSD Liviu Dragnea a discutat, duminică seara, la Realitatea PLUS, despre “oamenii mediocri” ce ajung în funcţii politice. În acest context, Dragnea a insinuat că ar exista probleme cu informaţiile trecute de Marcel Ciolacu în CV-ul său la secţiunea de studii, scrie Epochtimes-romania.com.

“În CV nu există nicio rubrică privind caracterul. Eu nu mă uit să văd dacă diploma este reală. Am auzit că la Ciolacu a fost un plagiat. Nu am de unde să ştiu lucrurile astea. În funcţii vor ajunge oameni mediocri, singura şansă e să faci ca această mediocritate să fie cât mai mică. Dăncilă nu a fost un om mediocru: au fost două probleme: viclenia şi lăcomia. Viorica Dăncilă nu este un om prost”, a susţinut Dragnea.

Totodată, Dragnea a declarat că Gabriela Firea, şefa Ministerului Familiei, a intrat într-o “capcană” crezând că din această instituţie “îşi va face o rampă unde vrea să intre”.

“Cei care de-a lungul istoriei au guvernat au fost mincinoşi şi răi. Nu există să nu fie bani. Asta arată, de fapt, dovada clară că în România este un stat poliţienesc condus de instituţii de forţă, ţinut sub cizmă. Nu am de ce să-i iau apărarea Gabrielei Firea, dar că bugetul Ministerului Familiei este mai mic arată că familia nu este importantă pentru guvern, mută banii unde au interese. Este capcana în care a intrat Gabriela Firea crezând că de aici îşi va face o rampă unde vrea să intre. A vrut să fie compromisă”, a precizat fostul şef PSD.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.