Fostul senator USR, Mihai Goțiu, a semnalat pe pagina sa de Facebook că Mihai Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului în timpul mandatului Gabrielei Firea, a fost condamnat să-i plătească daune morale de 7.000 de lei consilierei locale USR, Ana Ciceală.

”No, uite o veste bună! În sfârșit, mitocănia se plătește! La propriu! Bădulescu, condamnat de Justiție să plătească daune morale de 7.000 de lei pentru încălcarea dreptului la demnitate

E adevărat că procesul a început în urmă cu mai bine de 3 (trei) ani, iar decizia e doar în primă instanță și mai poate fi atacată în apel (și la tupeul lui Aurelian Bădulescu mă aștept la asta), dar eu mă bucur pentru victoria de etapă și sunt înarmat și cu răbdare 😉 (că și până la condamnarea definitivă a lui Mirel Palada am așteptat mai bine de 4 ani).

Pentru cei care, poate, nu-l cunoașteți (nu că ați fi pierdut mare lucru) e vorba de ”acel” Aurelian Bădulescu care a fost, între 2016 și 2020, vice-primar PSD al municipiului București (mâna dreaptă a Gabrielei Firea) și care e, în continuare, consilier local și lider PSD”, a scris Goțiu, cel care este partenerul de viață al Anei Ciceală.

Fostul viceprimar a înjurat-o și în scris pe consiliera USR, într-un  proces-verbal al unei ședințe de Consiliu General, pe care ulterior l-a și semnat.

”O felicit pe Ana pentru că a avut nervi să reziste atacurilor specimenului ăsta, pe nume Bădulescu, dar și să ducă și procesul în instanță! Și le mulțumesc și-i felicit pe avocații Dumitru Dobrev și Oana Anghel (în prima fotografie, alături de Ana) pentru munca lor, precum și pe ceilalți colegi din echipa care a susținut-o pe Ana.

Greu, foarte greu, dar nu imposibil să-i punem pe unii PSD-iști să plătească pentru mitocăniile lor”, a mai scris Goțiu.

Decizia este în prima instanță și poate fi contestată în apel.

Sursa: G4MEdia.ro

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.