Fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica a afirmat vineri seara, la Digi24, că în momentul de faţă nici măcar el nu ar vota cu liberalii, scrie Epochtimes-romania.com.

„E un răspuns pe care-l dau cu suferinţă: nu, în acest moment nu aş vota cu PNL. Mă întreb dacă PNL îşi va putea reveni din criza pe care o parcurge”, a răspuns fostul lider liberal, citat de Capital.ro, la întrebarea dacă ar vota cu PNL la acest moment.

Valeriu Stoica a subliniat totodată că PNL traversează o „criză profundă” trecând de la stadiul de partid care a condus o coaliţie de guvernare, într-unul în care nu doar că nu se ştie dacă va avea premierul dar se pune şi problema unei guvernări prin rotaţie.

„Nu mai este liderul coaliţiei, PNL va fi vioara a doua (…) Mi se pare că este o gogoriţă rotativa”, a subliniat Valeriu Stoica.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.