Dan Bitman (59 de ani) a contestat aprig măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemie. Artistul s-a aflat în centrul unor proteste anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții. Fotoreporterii Click.ro l-au surprins joi la mall, unde se știe că accesul se face doar pe baza certificatului verde.

Dan Bittman a fost surprins de fotoreporterii Click.ro, joi 18 noiembrie, întrând în cel mai mare mall din București, fără probleme. Se știe că, la acest moment, numai persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe baza certificatului verde Covid. Bittman a fost eligibil și a intrat în mall Băneasa, trecând de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artisul ori s-a vaccinat, ori a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Contactat de Click!, Dan Bittman a refuzat să comenteze pe marginea vaccinării anti-Covid. Nu a confirmat, nici nu a infirmat. „E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman, pentru Click.ro.

Solistul intră în centrul comercial, posibil cu codul QR al certificatului verde, deja pregătit în telefon.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

4 COMENTARII

      • Care lege? Hotărârea de guvern nu e lege. Majoritatea au fost deja anulate de instanțele de judecată. Încalcă flagrant constituția, dar asta nu contează, asta-i?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.