Denise Rifai, jurnalist Realitatea TV, a dezvăluit, în direct, că Ministerul Dezvoltării, condus de Paul Stănescu, a primit suma de 1,4 miliarde de lei, în plin scandal al scrisorii în care se cere demisia lui Liviu Dragnea, scrie realitatea.net.

Banii ar urma să meargă către victimele calamităţilor, către persoane cu handicap şi către alte categorii sociale. Însă întrebarea care se ridică este: de ce în acest moment? De menţionat că Paul Stănescu este unul dintre semnatarii scrisorii.

1,4 miliarde de lei, ultimul tun pe care Dragnea îl dă. Ultima încercare să aducă lângă el primarii. Un MDRAP condus de Paul Stănescu, cel către care merg cu rapiditate 1,4 miliarde de lei. Pentru sistemul de susţinere a copilului, pentru persoanele cu handicap, pentru persoane vârstnice, pentru victimele calamităţilor. Bani din fondul de rezervă, din fondul de intervenţii. Primarii au nevoie de bani, acest document este semnat astăzi, 19 septembrie. Care calamităţi naturale? A fost aşa ceva în ultima perioadă? Acum şi-au adus aminte de vârstnici şi copii? 1,4 miliarde de lei, un document de la Ministerul Dezvoltării, condus de Paul Stănescu„, a spus Denise Rifai la Realitatea TV.

Reamintim, Realitatea.net a obţinut scrisoarea liderilor PSD în care se solicită demisia lui Liviu Dragnea. Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu semnează, în numele unui comitet de iniţiativă, o scrisoare prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!