Valeriu Nicolae readuce in atentie CV-ul adevarat al lui Cristian Popescu Piedone in contextul in care primarul Sectorului 5 a fost interceptat de DNA cerandu-i lui Ion Radoi jumatate din spatiile comerciale din statia de metrou Izvor, scrie Aktual24.ro.

„Mai jos ce scriam in noiembrie 2020 despre Piedone. Am fost amenintat sa scot postarea de pe FB sau voi fi dat in judecata. Evident ca nu m-a dat nimeni in judecata ca doar ar fi pierdut. Piedone este un hotoman sociopat si marlan. Asta demonstreaza inregistrarea care a iesit azi. Digi 24 banuiesc ca e pe burta ca dupa cat l-au lins ar fi penibil sa zica ceva.

‘Piedone a fost toata viata lui un etalon al eticii si nu un impostor. Ospatar si sef de restaurant pe litoral, in comunism, ca orice tanar de 26 de ani cinstit, fara legaturi cu Securitatea. In 1990, la 27 de ani, isi deschide un restaurant langa tribunalul Bucuresti, lucru care starneste in el dorul de academie, de cunoastere pura.

Se pune cu burtile pe carte si termina glorios liceul la 32 de ani. Face si o facultate aproape de Bucuresti, la Petrosani, la zi, ca orice om onorabil care conduce 14 ore dus intors zilnic stapanit de duhul cunoasterii. La 39 de ani devine economist licentiat la Petrosani. In perioada studiului intens in economie era si om de afaceri, consilier general la Bucuresti si inspector la Primarie.

In 2009 zeul impostorilor deghizat in Piedone obtine la Pitesti permisul auto la cinci categorii intr-o singura zi. A trecut deja prin vreo 6 partide, fiindca pentru el ideologia conteaza si nu banul obtinut cu orice pret.

Din 2009 devine primar la sectorul 4 si omul de baza al lui Dan Voiculescu, Gabriel Oprea si alte valori nationale. In acelasi an extraordinar, 2009, la doar 20 de ani, fiul domniei sale este deja partener de afaceri cu Daniel Baluta.

Da, Baluta, care acum este primar la sectorul 4, ca ‘veata’ e plina de coincidente norocoase. Minunile familiei Popescu sunt nenumarate asa ca baietul domnului Piedone beneficiaza meritat de contracte cu primaria tatalui. Duhneste a cinste mai ceva decat domnul Dan Voiculescu, caci este seful filialei partidului domniei sale la Sectorul 5.

Inchirierea cu 7 bani pe metru patrat in mijlocul Bucurestiului este una din altele mici minuni de care a beneficiat preacinstitul fiu.

Acum, juristul lui tata, om condamnat in prima instanta la 8 ani si jumatate de puscarie, este pe listele PSD-ului lui Voiculescu pe locul trei la Suceava, locul ala foarte important pentru Eugen Bejinariu despre care am mai scris, si mafia padurilor.

Eugen Bejinariu e tartorele de la Suceava al PSD-ului. In Parlament din 2004 si faimos pentru ca i-a aparut un mizilic de 450.000 de EUR prin conturi pe care nu-l poate justifica.

Despre familia lui Cristian Popescu Piedone se poate scrie un roman al sociopatiei. Declaratiile lui de avere sunt niste mizerii. Relatiile cu clanurile interlope sunt si ele un subiect despre care ar fi mult de scris’. Acesta e PSD-ul. O retea mafiota de interese care mimeaza un partid politic. Desigur fiul domnului Piedone a intrat in Parlament. La PSD-ul ala al lui Dan Voiculescu si al Antenei 3”, a relatat pe Valeriu Nicolae.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here