Caramitru, despre RTV: ”Sălbatici care promovează vomitiv prostituate și interlopi ca modele ale societății”

1274
0

Andrei Caramitru reactioneaza dur fata de propaganda dusa de RTV si alte posturi TV de stiri impotriva educatiei sexuale in scoli. El afirma ca acestea „promoveaza vomitiv prostituate si interlopi pesti analfabeti ca modele ale societatii”, noteaza Aktual24.ro.

„Salbaticii astia care refuza categoric un minim de educatie sexuala pentru copii – sunt aceiasi care promoveaza vomitiv prostituate si interlopi pesti analfabeti ca modele ale societatii la televiziunile lor”, a scris Caramitru pe Facebook.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca este de acord cu educatia sexuala in scoli, mentionand ca toti elevii ar trebui sa fie inscrisi din start la orele de educatie sexuala. In cazul in care parintii care nu sunt de acord, copiii ar putea fi retrasi, a mai spus Cimpeanu.

”Nu am nicio emotie cu aceasta denumire chiar daca acest cuvant, sexual, pentru acei parinti care sunt mai putin pregatiti poate sa genereze foarte facil idei preconcepute. Este vorba de educatie sexuala. Poate ar fi fost mai fericita o denumire mai explicita care sa ii ajute si pe cei care nu intra in profunzimea lucrurilor, ci se uita doar la denumiri. Zic, poate, dar e foarte in regula asa, eu, personal, nu am niciun fel de problema. Eu cred ca bine ar fi sa fie inscrisi din start pentru aceasta disciplina, urmand ca in cazul in care parintii au rezerve sa poata formula cereri de retragere de la aceasta disciplina, motivate sau nu, dar punctual”, a declarat Cimpeanu la Digi24.

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.