Fugarul Sebastian Ghiță a declarat, în partea a treia a interviului realizat de Ion Cristoiu de la EVZ, că nu au existat ”liste negre” cu lideri ai PSD care ar fi urmat să fie arestați. ”Teoria cu listele cu baroni, listele cu PSD-iști făcute la o băută cu Coldea, cu Ponta și Maior este falsă”, a spus Ghiță.

”Erau multe chestiuni de viziune, multe diferențe și o să o spun, chiar dacă supără pe unii: teoria cu listele cu baroni, listele cu PSD-iști făcute la o băută cu Coldea, cu Ponta și Maior este falsă. Maior și cu Ponta s-au zbătut destul de tare, nu pentru unul sau altul, ci pentru ideea ca acest sistem de justiție trebuie să își urmeze un curs normal. Nu făcea niciodată Coldea nicio listă cu nimeni, se trezeau pur și simplu cu mascații peste ei”, a declarat Sebastian Ghiță, în interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Lia Olguța Vasilescu a declarat, joi, că fostul social-democrat Marian Vanghelie a avertizat-o în 2014 că este pe o listă a unor politicieni care vor avea dosar, ministrul Muncii precizând că la scurt timp au început cercetările în dosarul în care este acuzată de corupție.

”Pot să confirm că Marian Vanghelie m-a sunat în 2014, după ce eu făcusem o declarație în spațiul public și luasem apărarea unei persoane condamnate pe nedrept. Mi-a spus că de ce nu-ți vezi tu de treaba ta, la Craiova, pentru că, uite, ai intrat pe o listă și o să înceapă să-ți fabrice un dosar. Acum, dacă dau timpul înapoi, constat că într-adevăr atunci a început dosarul meu pe care îl știe toată lumea. La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar. Nu l-am întrebat atunci de unde are informația, dar s-a dovedit a fi foarte real”, a declarat, la Antena 3, ministrul Muncii.

Precizările vin în contextul în care Marian Vanghelie, fost lider în PSD, a declarat că fostul premier Victor Ponta, Ilie Sarbu și fostul director SRI, George Maior, au stabilit lista celor 15 persoane din partid care trebuie arestate, deoarece erau ”incomode”, atât pentru Ponta, cât și pentru sistem, informează aktual24.ro.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.