Europarlamentarul Maria Grapini se arată nemulţumită că steagul Ucrainei este pus pe clădiri, străzi şi instituţii în semn de solidaritate cu poporul ucrainean. Grapini, apropiată lui Dan Voiculescu şi intrată în Parlamentul European pe listele PSD-ului, acuză excese şi ieşirea din limitele constituţionale în manifestările de solidaritate cu Ucraina, scrie Epochtimes-romania.com.

„Ştiu că se vor găsi ‘voluntari’ care să mă înjure, dar îi asum! Solidaritatea, omenia, altruismul, sunt calităţi [pe] care ar trebui să le avem toţi! Dar una e solidaritatea şi altele sunt excesele şi ieşirea din limitele constituţionale! Am felicitat pe toţi cei care au ajutat refugiaţii din Ucraina! Am condamnat războiul şi tragedia din Ucraina! Ca stat european, ca vecin, trebuie să ajutăm oamenii care fug din faţa focului!

Dar de ce trebuie să punem steagul Ucrainei pe clădiri, instituţii, pe străzi???? Mai marii lumii trebui să găsească soluţii pentru încetarea focului şi să ajute populaţia ucrainiană care a rămas la ei acasă! Să găsească soluţii pentru a lucra şi avea casă, şcoală pentru copii, familiile care au plecat din ţara lor! Asta ar însemna solidaritate, nu steaguri fluturând şi cocarde în piept! Luptaţi pentru PACE!”, a scris Grapini pe Facebook.

În prezent Maria Grapini reprezintă partidul lui Dan Voiculescu în Parlamentul European.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.