Curtea de Apel Ploiești a decis, marți, că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâții Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica și SC Antena 3.

Instanța a respins ca neîntemeiate cererile de repunere pe rol a cauzei formulate de Răzvan Savaliuc, Antena 3, Radu Tudor, Mihai Gâdea, Bianca Grigore și Mugur Ciuvică, dar și cererea de amanare a pronunțării și a admis apelurile declarate de Laura Codruța Kovesi, de Radu Tudor și de Razvan Savaliuc.

Astfel, judecătorii au respins acțiunea formulată de Koveși în contradictoriu cu Radu Tudor și Răzvan Savaliuc și i-a obligat pe pârâții Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica și SC Antena 3, în solidar, la plata sumei de 300.000 lei cu titlu de daune morale către Kovesi pentru prejudiciul cauzat prin încălcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată.

De asemenea, SC Antena 3 SA și Mihai Gâdea sunt obligați de instanță să formuleze scuze publice față de Kovesi, precum și să redea, în mod public și în integralitate, dispozitivul hotărârii Curții în termen de maxim cinci zile de la data rămânerii definitive a acesteia, după cum urmează: Antena 3 SA în cadrul fiecărui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum și pe platforma online a acesteia, iar Mihai Gâdea în cadrul emisiunii realizate de acesta – ‘Sinteza Zilei’.

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, se mai arată în textul hotărârii pronunțate de Curtea de Apel Ploiești.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.