Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost audiat, marţi, timp de două ore, în comisia de control SRI, la final declarând că audierea sa poate fi un exemplu pentru alte persoane publice care nu răspund invitaţiilor comisiilor parlamentare, cum ar fi Laura Codruţa Kovesi.

Am fost invitat să fiu audiat şi consider că nimeni nu e mai presus de lege. Este obligaţia mea de cetăţean să mă prezint, indiferent de funcţia pe care o am şi fac aluzie directă la persoanele care au refuzat să se prezinte în faţa comisiilor parlamenare. Daca şefa DNA crede că este mai presus de lege, denotă un comportament pe care nu pot să-l accept. Toţi trebuie să ne comportăm în acelaşi fel„, a declarat, marţi, Călin Popescu Tăriceanu.

Dar stați puțin! Cum adică ”toți trebuie să vă comportați în același fel”? Ești inculpat în mai multe dosare penale. Lucrurile acestea erau unele dintre obligațiile tale ca cetățean? Căline, golanule, tu vrei ca doamna Koveși să ciordească și ea, nu?! Doar tu ai zis că ”trebuie să vă comportați în același fel”, nu? Căline, vorbești de suportat când noi, cetățenii acestei țări, ne-am săturat de minciunile și hoțiile tale. Căline, crezi că noi nu ne-am săturat de mizeria în care ne inpingeți să trăim?!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.