Un mare scandal a izbucnit în poliție după ce cotidianul local “Vremea Nouă”, din Vaslui, a publicat fotografii cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de damă, cu un morcov înfipt în anus, scrie Ziaristii.com.

Pozele au fost făcute chiar de respectivul agent, care apoi le-a distribuit apropiaților. La momentul apariției imaginilor în public, în Poliție se știa deja, de mai multă vreme, de existența lor.

Polițistul lucrează, conform Vremeanouă.ro, la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Marea problemă a întregii povești este că respectivul polițist le-a dat și altora fotografiile pe care și le-a făcut, expunându-se, după cum scriu cei de la “Vremea Nouă”, unor eventuali șantajiști și vulnerabilizând instituția.

Polițistul de la IPJ Vaslui s-a pozat, printre altele, așezat în patru labe, cu chiloței, sutien și dres și cu un morcov înfipt în anus.

Vaslui, focar de întâmplări bizare

La Vaslui, astfel de situații implicând personaje neașteptate nu sunt chiar neobișnuite. Aceeași publicație scrie că, în 2015, șeful de atunci al Serviciului de Siguranță al Închisorii Vaslui, comisarul Vasile Ponea, s-a fotografiat dezbrăcat complet, în sala de forță a pușcăriei.

Un alt caz stupefiant petrecut în județul Vaslui a avut loc la Episcopia Huși, unde însuși episcopul Corneliu Bârlădeanu (pe numele real Corneliu Onilă) a fost pus sub acuzare pentru violarea elevilor minori de la Seminarul Teologic!

La fel ca și în cazul fotografiilor cu polițistul travestit, cazul episcopului pervers s-a dovedit că era cunoscut de multă vreme “la centru”, de către superiori, dar măsuri nu s-au luat decât după ce scandalul a devenit public.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here