Întreaga Europa a rămas mută de uimire datorită curajului și devotamentului cu care luptă românii pentru a-și apăra Justiția față de politicienii putrezi de bogați și extrem de corupți precum Dragnea sau Tăriceanu. Ziua de 20 ianuarie va fi trecută în calendar ca o zi importantă mulțumită celor peste 150,000 de români care au îndurat condițiile meteo crâncene pentru atingerea țelulilor. Toate cancelariile din Europa au urmărit cu sufletul la gură evenimentele din România. Mulți oameni importanți și-au arătat aprecierea și susținerea față de românii simpli, onești și iubitori de țară.

De amintit este și faptul că nu doar la București a ieșit lumea în stradă, ci și în orașele mari, unde alte zeci de mii de persoane și-au manifestat nemulțumirile față de acțiunile mafiote ale politicienilor din PSD, ALDE și UDMR. PSD este partidul care unește, și au dreptate. De când au preluat frâiele acestei țări, au unit sute de mii de români în stradă. Ghinion!

3 COMENTARII

  1. In numele protestului din 20 ianuarie 2018 da mearga o delegatie de oameni onesti si patrioti la PARLAMENTUL ROMANIEI cu doleantele protestatarilor si nemultumieile popoeului roma si chiar D E M I S I A hotilor si penalilor de la conducerea R O M A N I E I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.