HAI LA PROTEST! DIN FAȚA TELEVIZORULUI NU REZOLVĂM NIMIC.

Legile justiției au fost votate, ele ajung acum la președintele Klaus Iohannis, care le poate întoarce o singură dată înapoi. Legile de modificare a codului penal urmează să fie votate. „Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE, criticată de magistraţi, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept şi la adresa luptei anticorupţie“

Este un asalt chiar la adresa democraţiei din România. Felul în care PSD şi ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziţiei şi a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care doreşte pentru România o viaţă în libertate şi democraţie. La care se adaugă si modificările Codului de Procedură Penală şi situaţia generală gravă din toate celelalte domenii (sănătate, educaţie, economie, infrastructură, cultură, ecologie). Primele două luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democrației în România.

Avem în fața noastră doua opțiuni:

Optiunea #1 – Ne gasim o scuza, un pretext si nu participăm la proteste. În cele din urma, un om in plus sau in minus nu va face o diferența. Ne vedem de ale noastre, discutam cu prietenii ca “Da, n-am mai ieșit la protest. Lasă, că se descurca si fara mine.” Dacă crezi că ești singurul care gândește asta, te inseli. Drumul spre schimbare este pavat cu îndoieli si fiecare dintre noi a gandit asa odata cand a venit vorba de un protest. Asa au gandit si cei 60% care nu au venit la urne în decembrie 2016. Să repetăm oare aceeași greșeală?

Optiunea #2 – Ieșim la protest, arătăm public că nu suntem dispusi să acceptăm corupția, că vrem un viitor mai bun si sa oferim un mesaj celor care se îndoiesc că schimbarea este posibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.