Finantistul Andrei Caramitru considera ca desemnarea Gabrielei Firea ca ministru al Muncii va arunca guvernul in haos, scrie Aktual24.ro. „Firea – ca nu se poate abtine – va fi in fata tot timpul, va isteriza lumea, si va mai si face furturi si dezastre. Haos fratilor”, spune Caramitru.

„Cea mai mare tampenie este ca Firea sa fie pusa ministru. Cica e in carti pentru ministerul muncii sau la pusculita de la dezvoltare. E o catastrofa.

Firea este la fel de detestata ca si Dragnea. Guvernul asta – si asa injurat de toata lumea – va fi in cadere libera instant. Firea – ca nu se poate abtine – va fi in fata tot timpul, va isteriza lumea, si va mai si face furturi si dezastre. Haos fratilor.

Singura logica – Firea fiind detestata si in PSD si in PNL – este ca o baga in minister, o prind dupa cu ceva si o dau afara cu spume. Si asa scapa toti de ea. Ar avea un sens toata chestia asta doar daca asta e planul. Ma rog – Firea nu intelege nimic. Sper sa si-o ia – grav. Dar grav de tot. Sper sa ajunga la final – cat mai repede – la Rahova”, a scris Caramitru pe Facebook.

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a anuntat miercuri seara, la Antena 3, ce ministere vor fi controlate de PSD in noua guvernare PSD-PNL. Stanescu a confirmat ca Sorin Grindeanu si Gabriela Firea vor fi ministri.

Iata ministerele pe care Paul Stanescu a anuntat ca le va prelua PSD: Finantele (minister avizator), Apararea, Sanatatea, Transporturile, Munca, Fondurile europene, Sanatatea si postul de secretar general al Guvernului. 

Stanescu a precizat ca PSD nu isi doreste Ministerul Justitiei pentru ca „in guvernarea anterioara am avut o problema mare cu justitia”.

Stanescu a mentionat ca „oamenii din prima linie a partidului” vor intra in Guvern, indicandu-i pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu, Mihai Tudose, Alexandru Rafila.

„Noi, de fiecare data am intins mana si am intrat in negocieri cu PNL sa alcatuim un program de guvernare sa vedem cat de compatibil suntem. Am gasit sa compatibilizam pe aproape toate palierele. Mai avem cateva chestiuni de impact din buget. Trebuie sa stim impactul oricarei masuri sociale sau de alt gen. Pana la urma ne-am inteles ca pensiile sa fie marite de la 1 ianuarie cu 11%.

Este obligatoriu ca romanii sa treaca iarna. Vor fi luate aceste masuri care sunt pe termen scurt sau imediate”, a mai spus Paul Stanescu.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat miercuri seara ca saptamana viitoare Romania va avea un guvern.

„Lumea nu mai are rabdare si asta trebuie sa facem. Toti presedintii care reprezinta aceasta coalitie sunt de acord ca trebuie sa avem un guvern. Toti presedintii de partide care reprezinta aceasta coalitie sunt de acord ca saptamana viitoare Romania va avea un guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.