Mihai Fagadaru, unul dintre liderii protestelor anti-vacciniste din Capitala, a decedat in urma infectarii cu coronavirus, scrie Aktual24.ro. „Mihai Fagadaru, fratele nostru a trecut pe lumea cealalta in urma cu cateva ore!”, se anunta pe un cont de Facebook al celor care manifesteaza impotriva „dictaturii medicale”.

„Mihai Fagadaru, fratele nostru a trecut pe lumea cealalta in urma cu cateva ore! Este o pierdere uriasa pentru tot poporul si va las aici indemnul lui pentru toti! Dumnezeu a ales sa il primeasca in imparatia lui, iar noi nu ii vom uita niciodata sacrificiul depus ca acest popor sa nu piara. Lupta lui a fost dusa pentru libertatea unui popor intreg si il vom pomeni mereu in rugaciunile noastre”, se anunta pe pagina Actiune pentru Natiune.

Fosta lui sotie, actrita Ioana Picos, a anuntat joi ca Fagadaru este infectat cu coronavirus. „De saptamana trecuta se simtea rau dar lucrurile s-au precipitat si acum s-a ajuns la situatia de fata. S-a vazut ultima oara cu mine si copiii ieri seara pe video pe whatsapp intrucat se afla in izolare. Are nevoie de rugaciuni multe. Copiii i-au spus aseara ca vor vorbi cu ingerul cel bun sa il faca bine iar Mihai le-a spus ca se va lupta sa iasa cu bine din aceasta incercare. Astazi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Inaltati o rugaciune pentru el. Doamne ajuta!”, a scris Ioana Picos pe Facebook.

Initial, Fagadaru s-a tratat initial acasa, refuzand sa mearga la spital. A ajuns la spital abia dupa ce starea sa s-a agravat.

Fagadaru a sustinut puternic actiunile Dianei Sosoaca si ale AUR, fiind prezent la numeroase manifestatii de strada.

Pe 29 octombrie, Fagadaru scria pe Facebook un mesaj care incepea cu „Prostia ucide”. 

 

Senatoarea Doana Sosoaca nu a avut pana in acest moment nicio reactie publica in legatura cu decesul lui Fagadaru.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here