Senatoarea Diana Şoşoacă a lansat, sâmbătă, un atac dur la adresa SRI după ce băiatul ei ar fi fost prins la volan sub influenţa alcoolului. Mai exact, senatoare acuză instituţia de “înscenarea unui dosar la ordin politic” împotriva tânărului, scrie Epochtimes-romania.com.

“La nici 24 de ore după ce am descins la S.R.I. şi am sesizat acest serviciu cu anchetele privatizării Mintia cu cooperarea agenţilor secreţi S.R.I. care au distrus economia României, precum şi încă alte probleme cu privire la siguranţa naţională în care este implicat SRI, băiatului meu i s-a înscenat un dosar la ordin politic. Nicio TV mass media nu a prezentat unicul demers al unui politician în 32 de ani împotriva sistemului corupt!

Din 15 februarie 2021 anunţ că i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. 4 echipaje de poliţie îl aşteptau la 8 dimineaţa, în timp ce eu eram la Iaşi. Nimeni din presă nu mi-a acordat drept la replică. Ce nu vă spune presa este că au pus câinii de droguri pe el şi i-au pus testul de droguri care a ieşit negativ. Este sportiv de performanţă, azi are meci în campionat. Sunt testaţi nonstop alcool şi droguri. Norocul lui că a fost însoţit şi de alţi colegi, căci altfel îi plantau şi alte lucruri, că să nu zicem droguri!”, a scris Şoşoacă pe contul său de Facebook.

Senatoarea a mai adăugat în postarea sa: “Bravo SRI, ai arătat că funcţionezi!”.

Conform Digi24, fiul Dianei Şoşoacă a fost urmărit de poliţişti, sâmbătă, pe Drumul Naţional 1, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. După ce a fost prins, poliţiştii au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat.

Urmărirea nu a durat mult deoarece tânărul a dat de accesul într-o proprietate privată şi nu a mai avut unde să fugă.

S-a ales cu amendă de 1885 lei şi permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.