Ministrul de Interne, Carmen Dan, și-a manifestat speranța, duminică seară, că luptătorul SIAS care a dat publicității înregistrarea din duba aflată, vineri noapte, în fața Springtime va fi identificat, scrie aktual24.ro.

Aflată la Antenă 3, Carmen Dan a fost întrebată cum își explică faptul că această înregistrare a discuțiilor dintre luptătorii SIAS a ajuns în spațiul public. Ministrul i-a dat ordin, voalat, șefului SIAS să îl identifice pe cel care a transmis înregistrarea postului Realitatea TV.

„Este în sarcina șefului acestei structuri să elucideze acest mister. Eu am încredere că se va ocupa”, a spus ministrul de Interne.

Realitatea TV a difuzat, joi noapte,o înregistrare a convorbirilor dintre luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției (SIAS) care, vineri noapte, au fost trimiși pentru o intervenție în preajma Pieței Victoria. Aceștia se arată extrem de revoltați de că trebuie să participe la o asemenea misiune: „Cine a dat, bă, ordinul ăsta? Vrem să părăsim Piața, vă rugăm frumos să ne lasati”.

Mai multe dube pline cu luptători ai SIAS au fost trimise la Springtime, în apropiere de Piața Victoriei. Dubele au fost înconjurate de manifestanți, care au refuzat să îi lase să înainteze, cerându-le să se întoarcă. Luptătorii SIAS și-au dat seama într-un final că li s-a întins o capcană chiar de către Jandarmerie.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.