Efecte catastrofale ale modificărilor votate, luni noapte, de Coaliția PSD-ALDE la Codul de procedura penală. Un procuror anunța pe Facebook că va trebui să claseze ”vreo 1.500 de doare penale”, scrie aktual24.ro.

Cum te afectează pe tine modificările adoptate la Codul de procedura penală din această seară? Pe scurt, voi avea de clasat vreo 1500 de dosare de conducere fără permis, sub influența alcoolului sau drogurilor, ucideri din culpă, părăsirea locului accidentului și altele.

O să fie simplu pentru mine. Voi plecă și eu la 16:00 de la muncă, nu mă voi mai duce în weekend. Dar o să fie dureros să văd atâta nedreptate pentru victime. Ce să zic, atenție în trafic!

Violuri, tâlharii, omoruri, coruptie… Aproape totul se va clasa pentru că multe probe nu vor mai putea fi administrate, altele necesită timp (expertize)”, a scris procurorul pe Facebook.

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaților, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. PNL și USR au anunțat că vor ataca legea la Curtea Constituțională.

Proiectul a fost adoptat cu 175 de voturi “pentru”, 78 ”impotriva” și o abținere.

Ședința de plen s-a desfășurat în absența lui Liviu Dragnea și a fost condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților Gabriel Vlase, care a fost propus de președintele Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informații Externe.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.