Liderul AUR George Simion se află în centrul unui nou scandal după ce, miercuri seară, a încercat să intre în sediul televiziunii Digi24, fiind însă oprit de către paznicii postului. Imaginile video cu incidentul au fost publicate chiar de Simion pe pagina sa de Facebook.

“Dragi prieteni, la Digi24, în total dispreţ faţă de legea audiovizualului, l-au chemat pe hoţul Virgil, dar pe noi nu ne-au chemat. Aşa că mergem noi la Digi24, să îl căutăm pe hoţul Virgil, să vedem ce se întâmplă aici”, a susţinut Simion în materialul video.

În momentul în care a ajuns la sediul televiziunii, doi paznici i-au spus că nu poate intra acolo după bunul său plac pe motiv că este o proprietate privată.

De asemenea, Simion poate fi văzut cum încearcă în mai multe rânduri să treacă de cei doi paznici, cerându-le să nu îl “atingă”.

“Alo, alo, alo, apasă pe butonul de panică. Bă, de ce puneţi mâna pe mine? Alo! Bă, cine eşti tu? Ia mâna de pe mine, nesimţitule!”, a strigat Simion la unul dintre paznici.

Celor doi paznici, care nu s-au lăsat intimidaţi de strigătele lui Simion, li s-au mai alăturat câţiva angajaţi ai postului, care i-au spus în repetate rânduri liderului AUR că nu poate intra acolo.

“Cum nu am voie? Dar ministrul ăsta hoţ are voie? E ministrul Energiei, vorbeşte de mine, cum aşa. Sunt în Parlamentul României şi conform legii audiovizualului trebuie să ne chemaţi şi pe noi în emisiune, nu doar pe alţii. De la PNL invitaţi, de la PSD invitaţi, pe noi de ce nu ne invitaţi?”, a susţinut Simion.

Văzând că nu este lăsat să intre, Simion a cerut să fie trimis cineva din partea conducerii postului.

Totodată, cei doi paznici au sunat la Poliţie, cel puţin trei echipaje sosind ulterior la faţa locului.

În cele din urmă, după discuţiile cu oamenii legii, liderul AUR a fost nevoit să iasă din curtea postului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.