O refugiată din Ucraina, în vârstă de 22 de ani, a reclamat la Poliţie că a fost agresată sexual de starețul Mănăstirii Petrova, Agaton Oprișan, din Maramureș, unde era cazată. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, scrie Comisarul.ro.

„Pe 17 aprilie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie 2022, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani”, a transmis IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că poliţiştii fac cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi a împrejurărilor producerii evenimentului.

Contactat de Click.ro, starețul Agaton Oprișan a declarat că „atât timp cât nu mă simt vinovat, sunt împăcat sufletește, ce pot să spun. Eu sunt cu sufletul liniștit. Nu știu de ce ar fi spus așa ceva. Mi-a zis cineva astăzi: niciun lucru bun, nicio faptă bună, nu rămâne nerăsplătită cu rău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.