Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că decizia prin care legea de înfiinţare a Liceului Romano-Catolic din Târgu-Mureş a fost declarată neconstituţională reprezintă ”un mesaj extrem de dur în 2018 din partea CCR”, precizând că ”România nu este stat model în ceea ce privește depturile minorităților”.

Kelemen Hunor, mănânci căcat!

Poate ne explică UDMR-ul cum de în Dobrogea trăiesc în cea mai deplină înțelegere peste un milion de persoane care alcătuiesc 18 etnii. ATENȚIE! Sunt 18 etnii care trăiesc la un loc fără a exista probleme. Toleranţa dobrogenilor este o calitate, nu un defect, astfel că în Dobrogea, conflictele interetnice au fost extrem de rare, iar supremaţia etnică nu a fost niciodată o miză.

Dobrogea este un conglomerat etnic în care trăiesc laolaltă: români, aromâni, bulgari, turci, tătari, ţigani, evrei, greci, armeni, ruşi, lipoveni, ucraineni, găgăuzi, germani, italieni, albanezi, sârbi, unguri etc.

Totuși, cum se face că numai ungurii sunt privați de drepturi ale minorităților, mai exact ungurii din politică, iar restul nu au o asemenea problemă? Nici măcar ungurii din Dobrogea nu se plâng de un astfel de lucru, în schimb, tot UDMR-ul plânge după autonomie și alte abjecții. Curios, nu?

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.