Jurnalistul Mircea Marian anunță că Liviu Dragnea a fost externat, marți seara. Marian afirmă că șeful PSD s-a aflat într-o clinică privată din zona Pipera, de unde a plecat pe furiș cu ajutorul lui Carmen Dan.

”Livache se pare că a fost externat azi, pe șest, cu ajutorul lui Carmen Dan…, dintr-o clinică privată din Pipera”, a anunțat Mircea Marian.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu anunțase anterior că Liviu Dragnea se simte mai bine și că va fi externat marți seară sau miercuri.

El a declarat că Dragnea nu va fi supus, cel puțin deocamdată, unei intervenții chirurgicale, dar că va urmă un program de recuperare acasă. (Sursa: Aktual24.ro)

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

2 COMENTARII

  1. Omul e în plină criză de delirium tremens, iar cineva i-o întreține permanent.
    N-ar fi de dorit sa conducă nici o bicicleta si, totuși, conduce Romania.
    Direct in prăpastie.

  2. Secretomania in ceea ce priveste locul unde este internat,lipsa unui diagnostic asumat public de un medic,plecarea din spital pe furis nu fac decat sa alimenteze suspiciunile privind adevarata boala.Cred ca sunt elemente care ne pot convinge ca hernia de disc a fost de fapt „scuza” cea mai buna pentru a nu participa la audiere.Victimizarea ,este modul in care va incerca sa mentina partidul in procente rezonabile.

Comments are closed.